woensdag 20 december 2023

Collectie ansichtkaartenalbums van historisch Drachten

 
= Artikel: Collectie ansichtkaartenalbums van historisch Drachten
= Labels: Verzamelen; Ansichten; Nederland
= Beschrijving: Een collectie van drie ansichtkaartenalbums (A, B, C) met voornamelijk ansichtkaarten, die een goed beeld geven van de geschiedenis van het Friese Drachten.
Album A (€ 900,-) bevat 48 albumbladen met 181 items (ansichtkaarten, zowel oud zwartwit mat als oud gekleurd mat, en oud glans; in kleinformaat, dus zeer oud, met daarin ook een oude ansichtkaartenwaaier).
Album B (€ 1.290,-) bevat 74 albumbladen met 279 items (ansichtkaarten, zowel oud zwartwit mat als oud gekleurd mat, en oud glans; in kleinformaat, dus oud).
Album C (€ 470,-) bevat 118 albumbladen met 264 items (ansichtkaarten, zowel oud kleinformaat gekleurd mat als oud gekleurd glans; en als grootformaat glans; met naast enkele varia – met als object onder andere van bedrijven en andere organisaties - hierbij ook twee stickervellen van Drachten/Smallingerland. Genoemde aantallen berusten op een nauwkeurige schatting. De albums A, B en C zijn desgewenst ook afzonderlijk te koop voor bovenstaande albumprijzen, maar worden bij voorkeur als totale collectie voor de aangegeven verlaagde totaalprijs in één koop verkocht. Totaal zijn het dus 3 ansichtkaartenalbums met 240 albumbladen en zo’n 725 items. Deze unieke collectie is het resultaat van ongeveer 50 jaren nauwgezet verzamelen.
= Kleur: Zwart-wit en kleur
= Staat: Beschreven (‘gelopen’) en onbeschreven
= Prijs voor de gehele verzameling (exclusief verzendkosten): € 2.400,-
= Formaat: 35 cm breed, 30 cm hoog en 25 cm dik
= Gewicht: 9,5 kg.
= Soort post: Pakketpost
= Uitgevers: Diverse
= Jaar: Diverse jaren
= Nummer: 001268wkdv 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten