zaterdag 28 januari 2017

Eethoek (met of zonder stoelen en salontafel)

  • Artikel: Eethoek met of zonder stoelen en salontafel
  • Labels: Huis en Inrichting / Tafels | Eettafels / Stoelen
  • Beschrijving: Een eethoek bestaande uit (A) een blank houten eettafel met twee uitschuifbladen, met naar keuze (D & E) losse stoelen of een (C) stoelenset. De complete eetkamer bestaat uit een (A) blank houten eettafel met (B) 4 bijbehorende blank houten eetstoelen met (D) 1 losse blank houten eetstoel en met (E) 1 blank houten kinderstoel (samen dus A & B & D & E). De tafelpoten kunnen worden losgeschroefd om het vervoer te vergemakkelijken. Bij deze eethoek hoort ook de bijpassende salontafel (F), die zowel afzonderlijk als in combinatie met de eethoek kan worden gekocht.
  • Kleur: Blank hout.
  • Staat: Gebruikt
  • Prijs (exclusief verzendkosten): A=Eettafel € 90,- en B=Vier bijbehorende blank houten eetstoelen € 73,- of A+B=Eettafel met 4 bijbehorende eetstoelen € 119,-  En A+B+D+E=Eettafel met 5 blank houten stoelen en met de kinderstoel samen € 140,-  En tenslotte F=Salontafel kost € 18,-, en als totaalpakket A+B+D+E+F=Eettafel met 5 blank houten stoelen en met de kinderstoel en met ook de bijbehorende salontafel samen € 145,-
  • Formaat eethoektafel: Buitenmaten lengte 140 cm in elkaar geschoven, breedte 92 cm, hoogte 75 cm. Het bovenste tafelblad is 85 cm breed en 140 cm lang. De twee onderliggende uitschuifbladen zijn 82 cm breed en 55 cm lang. Met beide zijden uitgeschoven bladen heeft de eethoek een totale lengte van 250 cm.
  • Soort post: Afhalen, kan eventueel tegen bijkomende bezorgkosten worden thuisbezorgd.
  • Nummer: 000547

B. Blank-eikenhouten stoelen (4 stoelen; ook per stuk leverbaar)
= Beschrijving: Vier degelijke blank-eikenhouten stoelen, met groen gestoffeerde zitting; handig als eethoekstoel, als bijzet-stoel bij visite, of als kledingstoel in de slaapkamer. Kan zo worden gebruikt, maar ook geschikt voor een meubelmaker en/of meubelstoffeerder. De 4 stoelen zijn ook per stuk te koop.
= Kleur: Blank-eikenhouten stoelen met groene meubelstof.
= Staat: Gebruikt.
= Prijs (exclusief verzendkosten): Totaal € 73,- voor alle vier stoelen; totaal € 61,- voor 3 stoelen; totaal € 45,- voor 2 stoelen; en de prijs per stoel is € 25,-
= Formaat: Per verzendpakket (van 1 of van 2 stoelen): hoogte 100 cm, breedte 55 cm en diepte 70 cm.
= Gewicht: Per stoel weegt een pakket 9 kg. Een pakket van 2 stoelen weegt 18 kg. Bij gelijktijdige aankoop van 3 of van 4 stoelen, ontvangt u twee pakketten [(1x9kg en 1x18kg) of (2 x 18kg)]
= Soort post: Pakketpost (groot formaat).
= Nummer: 000282
D. Blank houten stoel
= Beschrijving: Een ranke, lichtgewicht blank-houten stoel met een zachte schuimzitting, bekleed met donkergroene meubelstof; handig als eethoekstoel, als bijzet-stoel bij visite, of als kledingstoel in de slaapkamer. De houtverbindingen aan de achterzijde even lijmen wordt aanbevolen.
= Kleur: Blank hout met donkergroene zitting.
= Staat: Gebruikt
= Prijs (exclusief verzendkosten): € 13,-
= Formaat: Hoogte 83 cm, breedte 50 cm en diepte 53 cm.
= Gewicht: 6,5 kg.
= Soort post: Pakketpost (groot formaat).
= Nummer: 000264

E. Kinderstoel blank hout
= Beschrijving: Blank houten kinderstoel, bestaande uit een stoel en een tafel. De stoel kan op het onderstel (tafel) worden gezet om aan te schuiven bij de eethoek (zie hoofdfoto). De stoel kan in het onderstel worden gezet als lage kinderstoel, of om de stoel compact op te ruimen (zie extra foto). Samen vormen stoel en tafel ook een set om de kinderstoel aan te schuiven bij de kindertafel (zie extra foto).
= Kleur: Blank hout
= Staat: Gebruikt
= Prijs (exclusief verzendkosten): € 17,-
= Formaat: Buitenmaten als hoge kinderstoel lengte 50 cm, breedte 45 cm en hoogte bij de rugleuning 89 cm. Buitenmaten als losse kinderstoel lengte 43 cm, breedte 40 cm en hoogte bij de rugleuning 57 cm. Buitenmaten als losse kindertafel lengte 57 cm, breedte 45 cm en hoogte tafelblad 50 cm. Buitenmaten als lage kinderstoel in het onderstel lengte 51 cm, breedte 45 cm en hoogte bij de rugleuning 58 cm. Het kleine opklapbare tafelblad dat aan de kinderstoel is bevestigd, kan ook worden verwijderd, waarmee de stoel als losse bijzet-kinderstoel kan worden gebruikt. Maten postpakket: 55 cm x 50 cm x 65 cm.
= Gewicht: 13 kg
= Soort post: Pakketpost of afhalen, kan eventueel tegen bijkomende bezorgkosten worden thuisbezorgd.
=Nummer: 000546


F: Salontafel
Beschrijving: Zware salontafel met blank eiken afwerking, op vier poten, behorend bij deze eethoek.
Kleur: Blank eiken
Staat: Gebruikt
Prijs (exclusief bezorgkosten): € 18,-
Formaat: lengte 128 cm, breedte 80 cm en hoogte 38 cm.
Gewicht: 32 kg.
Soort post: afhalen (wellicht in overleg te bezorgen)
Nummer: 000042a


Geen opmerkingen:

Een reactie posten